Nyerjen egy ingyenes terméket

Termékeink mindenki számára érdekesek, értékesek és olcsóak. Ön ennek ellenére nyerhet egy ingyenes terméket (egyéni licenszet) az alábbi három módon:

  • Nyelv:

    Mint látható, web oldalunk és termékünk már az angol nyelvet támogatja. Reméljük, tud nekünk segíteni web oldalunk vagy termékünk más nyelvre történõ fordításában, mint francia, holland, német, olasz, japán, koreai stb. Ha részben, vagy egészen lefordítja web oldalunkat vagy termékünket egy feljebb említett nyelvre, kérjük, elõször írjon nekünk egy emailt, és elmondjuk, hogy tud ebben velünk együttmûködni. Próbálja ki most!

  • Cikk:

    Ha tetszenek Önnek termékeink és ír egy cikket, amelyikben bemutatja termékeinket más embereknek, kérjük küldje el nekünk ennek igazolását emailben (általában egy URL címet). Ha a cikk egy papír alapú mediában (újság, magazin stb.) jelenik meg, scannelje be, és azt küldje el nekünk jpg formátumban. A cikk lehet az Ön saját anyanyelvén és bármilyen, az Ön országában terjesztett media formájában. Próbálja ki most!

  • Opciók:

    Küldje el nekünk véleményét termékünkrõl (használatának értékelése, tanácsok a funkcióihoz stb.). Ingyenes terméket ajándékozunk ezek közül kiválasztott néhány felhasználónak. Próbálja ki most!