Vásárlás

Han-soft 30 nap pénzvisszafizetési garancia

Köszönjük, hogy érdeklõdött termékeink után. Termékeink bármikor megrendelhetõek online, ami gyors és biztonságos. Válassza ki a terméket, amit meg szeretne venni, és adja meg a licensz típust és a fizetési formát, majd kattintson a "Vásárlás" gombra, egyszerûen töltse ki az online ûrlapot, hogy teljes legyen a rendelés. Amint megvette a terméket, egy teljes verziójú program letöltési linkjét vagy egy licenszkulcsot azonnal elküldünk az Ön email címére. Letöltheti a teljes verziót, vagy használhatja a licenszkulcsot, hogy regisztrálja a terméket.

*

Szállítás

  • Vásárlás hitelkártyával, PayPal-on keresztül, vagy Vásárlási rendelés:

    Általában, a teljes verziójú program letöltési linkjét vagy a licenszkulcsot azonnal elküldjük emailben.

  • Egyéb vásárlási formák opció:

    A teljes verziójú program letöltési linkjét vagy a licenszkulcsot azután küldjük el, miután a fizetés sikeresen megtörtént.

Ne használjon megbízhatatlan, vagy ideiglenes e-mail címet, hogy elkerülje a jövõben a problémákat! Minden frissítés, licenszkulcs, letöltési link stb. a regisztrációnál megadott címre lesz elküldve.

Amennyiben ön fizetett, de nem kapott megerõsítõ levelet belátható idõn belül (kettõ óra hitelkártyánál és paypal-on történt fizetésnél, vagy kettõ hét egyéb fizetési formáknál), kérjük, látogasson el a Licensz kezelés oldalra, válassza ki a terméket, és írja be a licenc e-mail címét, megtalálja az Ön licencinformációit. Ha nem találja meg licencét, kérjük, értesítsen minket e-mailben a sales@han-soft.com címen. Vegye figyelembe, hogy egy kis késés jelentheti azt, hogy a rendeléskor megadott email cím hibás (elírás, vagy egyéb okok miatt). Elnézést kérünk minden kellemetlenségért, amit ezek a késések okoznak.

Online biztonság

A rendelési eljárás ipari szabványú SSL3 titkosítással van védve. Ez azt jelenti, hogy minden személyes információ erõs titkosítási eljárások által titkosítva lett. A hitelkártya eljárás valós-idejû ellenõrzõ rendszer által van automatizálva, így a rendelése azonnal végrehajtásra kerül és a licenszkulcsot perceken belül megkapja. Ez az automata tartja nyitva áruházainkat az év minden napján 24 órában.